Autor Tema: Nazad na balkan  (Pročitano 3635 puta)

Sejmyo

• Iskusni član
  • Pol: Muškarac
Nazad na balkan
« poslato: Jul 23, 2011, 18:17:10 »
1 Augusta dolazim na nas balkan da posjetim familiju i prijatelje. Biću u Rovinju, Banja Luci, Sarajevu i Zagrebu u toku te tri sedmice. Neznam da li je iko ovdje iz tih gradova ali bilo bi mi drago da se upoznam sa bilo kojim clanom ovog foruma uz kaficu (ili čaj  ;)) ). Slobodno me kontaktirajte preko foruma.  :andjali
Veliko je pitanje života i smrti
Život brzo teče
Vrjeme nikog ne čeka
Budi se! Budi se!
Ne gubi ni moment!

Fazlija

• Član
Odg: Nazad na balkan
« Odgovor #1 poslato: Jul 23, 2011, 19:22:48 »
Hajde prijatelju javi se kada si u Zagrebu ili na potezu prema Rijeci pa da se ubijemo u nekom kineskom ili indijskom restoranu ko' pravi du'ovni ljudi.  :ok  Javi se na fazlija@net.hr pa da dogovorimo kada se vidimo. Ja sam uglavnom tu preko ljeta, ne idem na nikakve velike godisnje odmore (jer vracam dugove). A ako i odem, bit ce to par dana u planinama Gorskog kotara ili svjevernog Velebita gdje bodhisattva Fazlija na planinarsku iskaznicu ima 50% popusta na hranu i smjestaj u ionako jeftinim planinarskim domovima, uz besplatnu meditaciju i kupanje u gorskim jezerima i rijekama. Mozemo se naci negdje u Ravnoj Gori, Delnicama, Jelenju ili tako negdje izmedju Rijeke i Zagreba, sidjem ja u svojem astralnom tijelu s planina kada ti prolazis. Sredinom jeseca (12-15.8.) se opet ukazujem oko Zagreba jer imamo yoga seminar u okolici Zagreba, a i vodim nasu malu tantricku delegaciju na otvorenje one izlozbe buddhistickih relikvija u Zagreb: http://www.padmasana.hr/IzlozbaRelikvija2011.htm Tako da ne samo da se mozemo vidjeti, nego mozes odmah i da nam se pridruzis na svim tim dogadjanjima  :to

Sejmyo

• Iskusni član
« Odgovor #2 poslato: Jul 24, 2011, 01:14:52 »
Odlično  :ok . Poslat ću ti detalje preko imejla.
Život brzo teče
Vrjeme nikog ne čeka
Budi se! Budi se!
Ne gubi ni moment!

Sati

• Administrator
  • Član
« Odgovor #3 poslato: Jul 24, 2011, 14:19:08 »
Šteta Semjyo, geografski se ne ukrštamo,
ali biće valjda još koja prilika, pa da svratiš u Srbiju.

Sigurno i bezbedno putovanje ti želim i da se lepo odmoriš i nauživaš  :bye

Sejmyo

• Iskusni član
« Odgovor #4 poslato: Jul 24, 2011, 17:41:51 »
Imao sam namjeru da svratim do Beograda ali premalo vremena i previše prijatelja i rodbine da to uguram u ovu posjetu. Sljedeći put u svakom slučaju.  :andjali
Život brzo teče
Vrjeme nikog ne čeka
Budi se! Budi se!
Ne gubi ni moment!

Sati

• Administrator
  • Član
« Odgovor #5 poslato: Jul 25, 2011, 13:44:49 »
Moraš sledeći put napraviti pravu balkansku turneju, ne ovako na pola  :to

Sejmyo

• Iskusni član
« Odgovor #6 poslato: Jul 25, 2011, 14:48:33 »
Jeste malo polovna :zeleni: . Šta ćes kad je stiska sa parama i vremenom pa moraš da biraš, pogotovo kad putuješ sa familijom. Naredni put, ako se uspijem izvući pa da dođem sam, onda ne bi bio problem obići sve što bi htjeo. Pogotovo na našem malom balkanu je sve tako blizu jedno drugom ne ko ovdje u Kanadi. Poslje 65 sati vožnje u autobusu Toronto - Vancouver sve distance su tako male.
Život brzo teče
Vrjeme nikog ne čeka
Budi se! Budi se!
Ne gubi ni moment!

Sati

• Administrator
  • Član
« Odgovor #7 poslato: Jul 26, 2011, 09:41:42 »
65 sati vožnje u autobusu  :tuga
Ja sam mislio da je 23 sata u avionu nešto, ali sad mi je potpuno jasna teorija relativiteta  :zeleni:

Ništa, biće prilike, samo ti uživaj sa svojom porodicom  :andjali

Fazlija

• Član
« Odgovor #8 poslato: Septembar 12, 2011, 21:43:13 »
Pitanje za du'ovne ljude iz Beograda i Subotice:

Kolega ide za par dana u Beges, Pancevo i Suboticu i zanima ga da mu preporucite dobre vegy restorane i ako imaju kakva du'ovna okupljalista, yoga ili buddhisticki centri koji su otvoreni za posjete.

Ja sam mu savjetovao vegy restorane Lila (gospodara Jevrema) i Joy of the Heart (Svetogorska) u Beogradu, ali ako imate jos koji da preporucije javite. A za Suboticu i Pancevo pogotovo.