Vjerovatno ste se pitali koji su najbolji mirisni stapici na trzistu? E pa mogu vam reci da je ova indijska tvrtka no.1 u svijetu i sire (njihov miris zadite i u nekoliko astralnih svjetova u okolici):
http://www.padmini.com/Njihovi su proizvodi vrlo rijetki na trzistu, cak i u Indiji, jer proizvode u vrlo ogranicenim kolicinama i po vrlo tradicionalnim recepturama, uz koristenje izvornih i prirodnih sastojaka. Uglavnom, ako zelite osjetiti kako su mirisali stapici i u Buddhino vrijeme, ovo je pravo mjesto, jer ova tvrtka nije mijenjala recepture od antickih vremena.
Porucite rubriku Products i uzivajte makar u slikama, pri cemu vam osobito skrecem paznju na rubriku Dhoop Sticks i proizvode Padmini Dhoop i Padmini Superfine koji su barem za mene njihovi ponajbolji tradicionalni proizvodi.
Ovaj proizvodjac snabdijeva izravno razlicite yoga ashrame i hramove u Indiji najfinijim mirisinim stapicima pa je njegove proizvode vrlo tesko naci u maloprodaji cak i u Indiji. Imam tu srecu da ponekad izravno od odredjenih tantrickih krugova iz Benaresa dodje po koja kutija Padmini stapica i do mene pa vam ovog proizvodjaca preporucujem na temelju osobnog iskustva. Ako vam se desi da negdje lutajuci po bijelome svijetu slucajno naletite na njihove proizvode - kupujte ih odmah, jer to je najbolje sto mozete naci od tradicionalnih mirisa Indije!!!