Tesko mi ga je pratiti, prebrzo prica. Ko da je na tri spida. Kao ulicni prodavac koji vrti svoju pricu. Morat cu to vrlo polako nekoliko puta preslusati da vidim sta kaze.
No, bez obzira na sadrzaj, ne svidja mi se njegov nastup. Ne vjerujem tim cudacima s crnim kapama na glavi?! Pitanja demokracije su jako osjetljiva. To ljudima treba polako, smireno i razumno objasniti. Ne mozes doci cudno odjeven, pricati tamo ko da prodajes usisavace ili nozeve na nekoj komercijalnoj TV... To mogu biti i provokatori vrlo lako.
Mislim, da sam ja kapitalista neki veliki, ja bih ovakve klaune uposlio da pricaju o mojim makinacijama, svjetskim urotama, dolasku Krista i smaku svijeta. Lupa tamo polu-informacije i ono malo sto je istinito povezuje s najvecim glupostima i na koncu nitko vise ne vjeruje u nista od toga. Tako, dok ja njega vidim s tom kapom, prica ko da je 3 lajne kokaina posrko'... ja se hvatam za Shivin trozub. To ima da je neki provokator, kapitalisticki agent. E sad, to treba naravno provjeriti... Treba uhvatiti vremena da se vidi sadrzaj, ne treba suditi prebrzo, ali mi je odmah sumnjiv.
Oni gore filmovi o cipovima i o Bibliji, smaku svijeta i Antikristu su meni nekako na toj liniji. Tesko sam ih pratio jer su na cirilici, a ja to doslovno slovkam. Ali dok je ta neka veza Krist, NLO, Biblija... to je vrlo neargumentirana kritika koja samo jos vise zastire jasan pogled na problem, nego sto ga razotkriva. Ne volim takav pristup nikako.