Dobrodošli > Obaveštenja

Seminari Chan/zen centra u Zagrebu

(1/1)

Fazlija:MIRNOĆA I UVID
u tradiciji kineskog zen budizma
Mirnoća i uvid, tečaj/radionica chan meditacijske prakse - 22. i 23. siječnja, 10 - 12 i 17 - 19 sati. Vikend radionica koja se sastoji od četiri predavanja upotpunjena praktičnim radom. Radionica predstavlja uvod u tradiciju i praksu kineskog chan/zen budizma i daje detaljan odgovor na pitanje što je chan meditacija, je li nam potrebna i kako je raditi. Namijenjeno početnicima i onima koji već upražnjavaju meditaciju, ali misle da nisu dovoljno upućeni u njenu praksu. Radionicu će voditi učitelj chana Žarko Andričević.
 

Prijave na info@budisticki-centar.hr
ili na tel. 01 4810074www.budisticki-centar.hr

Fazlija:


Međunarodni seminar Orebić 2011.

Dvadeseti i šesti
25. kolovoza - 4. rujna

Svake godine krajem kolovoza i početkom rujna Budistički centar iz Zagreba održava međunarodni seminar iz chan budizma, zenyoge i kempa u Orebiću na poluotoku Pelješcu. Ovaj seminar ima neprekinutu tradiciju održavanja od sredine osamdesetih, tako da će se ove, 2011., godine održati dvadeset i šesti puta. Svi do sada održani seminari imaju nešto zajedničko, ali svaki je od njih i poseban i drugačiji i neponovljiv.
 

Opširnije...
 
http://zenyoga.hr/seminari/orebic.html

kondanja:
jesi li bio neki put?

Fazlija:
Nikada nisam bio na njihovim seminarima, ali Sejmyo i ja se spremamo otici na neko njihovo sjedenje kada on dodje u Zagreb ovaj mjesec.

Sejmyo:
Moj učitelj je imao priliku da se upozna sa Žarkom Andričevićem (učiteljem iz Zagrebačkog centra) u Japanu prije par godina i kroz priču sam dobio veoma pozitivan utisak o tom učitelju i centru.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju