Dobrodošli > Obaveštenja
Časopis "Kulture Istoka"
Sati:
Obaveštenje za zainteresovane da su na sajt društva Srednji put postavljeni svi brojevi kultnog časopisa "Kulture Istoka", koji je izlazio od 1984. do 1992.
Uživajte! :andjali
Kulture Istoka
milan_kenshi:
:alal Neverovatno!
Ovo je fantasicno! Hvala na velikom trudu!
:andjali
Milan
p.s. I hvala svima koji su ulozili trud da urade novi dizajn sajta. Izgleda bas skladno i lepo.
Sati:
Hvala Milane :andjali
Mnoge stvari izgledaju neverovatne dok ih ne uradimo.
Posle više uglavnom nisu :D
Za novi dizajn sajta je "kriv" Mladen, kao i za ideju da se u tako nešto uopšte upustim.
Jer reč je o nekih 1200 stranica koje je trebalo prebaciti na novi sistem i uobličiti da liče na ovo na šta sad liče.
I ranije sam pomišljao o redizajnu sajta, ali je i meni izgledalo neverovatno i automatski sam odustajao.
No Mladen je letos, posle kursa meditacije, uspeo da me ubedi da to nije toliko beznadežno velik posao.
I onda smo krenuli. Kažem krenuli, jer posao još traje. Još ima neuobličenih strana i još više mrtvih linkova. Ali polako... biće ih sve manje i manje :)
Sem Mladenovog dizajna i postavljanja celog sistema, ključnu ulogu u radu na novom izgledu sajta imaju tri dame
Mirjana, Jasna i Svetlana
Bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.
Zato im se i ovde u svoje i u ime svih korisnika sajta najiskrenije zahvaljujem. Napravile su pravi udarnični podvig! :alal
Onix:
ovaj index sam davno nasla na jednom sajtu-*hvala im i meni je koristilo, iako je mozda malo sazeto. moze se napraviti i u vudu linka
Sati:
Vracena poruka. Razumeo sam da hoces da je obrises... ali izgleda da je bio nesporazum :kez2:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju