ma neee, ova karma +1 -1 karma na forumu. Mislija san da se podrazumjeva kad su pitanja i primjedbe vezane za rad foruma.
znas ono, necji ti se odgovor svidi das mu karmu, necji ne, pa bude jos malo neobuzdanih stvari pa imas minus na karmi. kako san prije puno "gameao" po raznoraznim forumima dosta ljudi se nakon nekog vremena vezalo za ili post countove, ili neke titule ili takve stvari.
iskreno dok se jos nisam ovde registrirao to je jedna od prvih stvari koje sam primjetio, i pomislio bas bezveze rade razlike izmedju ljudi. ali sve ima vise strana pa i ovo, tako da sam nakon nekoliko procitanih topica skuzio da su svi produktivni koliko mogu biti, ili šute ako nemaju sta dodat.
o pravoj karmi ne razmisljam. samo se trudim radit stvari sta bolje mogu, ne razmisljam o nagradama niti razmisljam da su moja djela akcija reakcija tj nakon dobrog djela ne ocekujem nagradu niti radim dobra djela da "akumuliram" nesto. radje cu se pomirit da za nesto jos nisam spreman i prihvatit cinjenicu da cu poslje bit kaznjen nego nesto napravit jer generira dobru karmu. mislim.. ne gledam je kao neku ili nagradu ili pokudu.