Pa ujutro malo stisnem meditaciju, na jedno 15-20 minuta i izletim na posao. Nije nuzno da doruckujem, to obavljam radije kasnije na poslu. Onda uvijek sam imao naviku da radim 6 h dnevno, od 9h do 3h. A kako sam uvijek bio sam sebi i drugima sef, onda sam tu blagotvornu du'ovnu i socijalisticku naviku uvijek prenosio na cijeli kolektiv. Tako da mi vec godinama radimo po jednom naprednom socijalistickom i anti-kapitalistickom sustavu po kojem se radi 6 sati dnavno. Naravno da se placa prima kao da se radi 8h, i da smo svi prijavljeni na 8h. Mislim da je to vrlo bitno, da se smanjenjem radnog vremena postize bolje zdravlje ljudi, veca motivacija i povecanje vremena za obitelj i djecu, prijatelje, samorazvoj, du'ovnost, sport ili jednostavno za prodavanje zjaka... To je vrlo bitno za razvoj svijesti u ljudi.
Naravno, pri tome, nekada se ostaje na sastancima popodne i navecer. Nekada se, kada je stiska, radi i preko vikenda... ali to je ponekad i okvirno gledajuci uvodjenjem 6-satnog radnog vremena se puno dobiva. Kada treba zapet ce jace i duze, kada treba radit ce par dana godisnje ili mjesecno i od kuce jos sat-dva (tada ce si sami odrediti kada i kako), ali okvirno njihovi su umovi nauceni na 6-satno radno vrijeme. I tako se provodi u preduzecu jedna prosvjecena, blagotvorna i dobronamjerna diktatura kao sto i Tao Te King kaze... Kada mudar covjek vlada ljudima, oni postaju toliko sretni da zaboravljaju da jednog dana trebaju umrijeti. Mozda je tu tajna uspjeha?