Samo da se javim braćo budisti
Ne znam koji je dan u nizu jer ne znam da li da računam i sabranost pažnje pri obavljanju svakodnevnih poslova, i cjepanje drva vjerovali ili ne može biti plodonosna aktivnost.
Ne javljam se često ovdje čisto iz razloga što me internet oduzme previše vremena, kao da sam vremenom razvio blagu ovisnost, pa računam da mi je bolje bez previše vremena online. Zato mi najbolje bude da skinem cijeli ovaj sajt i još neke pa ih po potrebi proučavam na selu di uopće nemam internet, ali su okolnosti mnogo bolje za svakodnevnu praksu i laše ih je uskladiti sa obavezama, kao što uopće i ne osjećam potrebu za porocima ni približno kao u gradu. Postavit ću za tjedan-dva neke slike sa sela da vidite koja je to ljepota. Veljačić je dobro rekao da je dobro otići u ruralna, ratom poharana područja, uvijek sam imao tu opciju, ali tek sada ju znam cijeniti.
Uglavnom, uspio sam uspostaviti redovnu praksu i bolje razumjevanje učenja, što bi se reklo, svakim danom sve više napredujem. Vama svaka čast na ovoj stranici koja je sigurno jedna od najboljih na internetu i neizmjerna zahvalnost što ste sve dali kao dar Dhamme, bez ikakve nadoknade. Počinjem neke tekstove i sam prevoditi, a ponešto i znam o web dizajnu, pa za koji mjesec možda i ja postavim neku skromnu stranicu sa osnovnim informacijama o budizmu. A sada za koji sat odoh na selo i vraćam se tko zna kad online, javit ću se ponovno ovdje, a nadam se da ću u skoroj budućnosti i navratiti do vas u Srbiju.
Pozdrav svima i veliko hvala!